Gode grunner til å leie feriebolig i Italia!

Et av de store spørsmålene når ferien skal planlegges er hvor og ikke minst hvordan dere skal bo. Italia har gjennom snart mange år vært et populært sted for nordmenn og ikke minst barnefamilier. Klimaet er perfekt for dere som elsker sol og varme, stort sett alle regioner i landet er egnet for familier med barn. Her møter dere en vennlig befolkning, kan nyte massevis av god mat og her er mulighet for mange aktiviteter. At det i tillegg har blitt enkelt å reise hit direkte fra Norge er kun et pluss for folk flest. Trenger dere tips og råd til hva dere skal pakke til ferien kan vi dere sjekke ut denne nettsiden!

Italia har mye å by på og det er det minste problem å finne et nytt og spennende område hvert år. Dere kan selvsagt også velge å bo på favorittstedet år etter år, litt på samme måten som når dere reiser på hytta. Fordelen med å leie en feriebolig er mange, spesielt hvis du sammenlikner med å bo på hotell. Har dere barn med på ferien vil fordelene bli enda flere siden dere står langt mer fritt enn ved overnatting på hotell. Om du enda ikke er overbevist, så sjekk ut nedenstående liste med gode grunner til hvorfor dere bør overveie egen feriebolig.

Et par gode grunner:

  1. Dere har frihet til å velge, og er ikke avhengig av å følge hotellet sine åpningstider.
  2. Alle i familien kan ha sitt eget rom, og i langt de fleste tilfeller koster det ikke ekstra. Det er ikke den store prisforskjellen på et hus med to soverom og et med fire.
  3. Dere kan ha svømmebassenget og solstolene for dere selv.
  4. Spis på terrassen når dere vil, uansett om det er til frokost, lunsj eller middag.
  5. Dere vil ofte bo i nydelige omgivelser i flott natur, langt fra kjedelige hotellbygg midt inne i byene.
  6. Barna vil få god plass til å kunne leke og kose seg, og de kan nyte godt av større frihet i en feriebolig fremfor et hotell.
  7. Er dere en litt større familie eller to familier som reiser sammen vil det ofte lønne seg økonomisk med egen feriebolig. På den måten kan alle også bo under samme tak.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *